Over Button Design


Wat leuk dat u terecht bent gekomen op onze website. Button Design is in 2016 opgezet door Kevin Knoop. Leest u al waar de naam 'Button Design' vandaan komt?

Na het afronden van de hbo-opleiding werktuigbouwkunde op Avans in Den Bosch, ben ik het werkveld op gegaan. Bij diverse bedrijven heb ik ervaring op gedaan en heb ik gewerkt aan mijn professionele basis. Daarnaast was het tijd om mijn creativiteit tot uiting te brengen in mooie producten. Het begon met het maken van een wijnrek binnen een kleine kring, maar al snel werd het werk gewaardeerd. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot wat we nu zijn: een webshop vol mooie, unieke producten en een eigen atelier in Sprang-Capelle. Naast de producten uit de webshop zijn er al diverse mooie andere projecten tot stand gekomen. Op onze Instagram kunt hier meer van zien. 

Het contact met de klant vinden wij belangrijk en daarom denken we graag in mogelijkheden. Wij denken dat met een divers en ruim aanbod aan wijnrekken, er voor iedereen wel iets tussen zit. De wijnrekken zijn handgemaakt en hebben een industriële maar strakke uitstraling vanwege de matzwarte poedercoating. Button Design onderscheidt zichzelf doordat de producten in eigen beheer worden ontworpen en gemaakt. Deze worden hoogwaardig afgewerkt. 
Naast de standaard aangeboden varianten is het ook mogelijk om andere producten, zoals: stalen deuren, keukenkoven, afscheidingswanden en wijnkasten op maat te laten maken; als u op zoek bent naar iets speciaals. 

Al velen zijn u voor gegaan en inmiddels voorzien van een prachtig wijnrek. Of u nou een grote of kleine wijnliefhebber bent, met een wijnrek van Button Design haalt u een stukje kunst in huis. 

U bent altijd van harte welkom in ons atelier voor een kop koffie of een wijntje natuurlijk. Via de WhatsApp-knop kunt u direct contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Tot ziens bij Button Design!