Review


Bent u tevreden over uw wijnrek? Ziet u ruimte voor verbetering? Laat het ons weten! Het is altijd leuk om te lezen. Daarnaast biedt het anderen de gelegenheid om een eerlijk oordeel te horen over de wijnrekken. Bent u niet tevreden? Dan willen wij u vragen direct contact op te nemen. Kwaliteit staat bij ons voorop en zoeken graag naar een passende oplossing. 


Reactie plaatsen

Reacties

Roland
8 dagen geleden

Ook wij kozen voor 2x12 rond design.
Wat een eyecatcher. TOP.
Fantastische afwerking, prima service, ook van de brenger.

Iris
8 dagen geleden

Prachtig!... We waren opzoek naar een mooi subtiel wijnrek en hebben gekozen voor 6 losse. Het wordt geleverd met goed bevestigings materiaal en duidelijke constructies, echt een eye catcher!

Klaas
19 dagen geleden

Het eerste woord dat bij ons opkomt is WOW. Na het advies van Loes, hebben wij gekozen voor de 2x12 rond design. Het wijnrek is hoogwaardig afgewerkt met een mooie matte zwarte poedercoating. Naast het advies was er sprake van snelle en duidelijke communicatie.
Zoals Loes beloofde kan iedereen een wijnrek ophangen. Ik heb twee linkerhanden en ik heb de klus zelf geklaard. Helemaal top! Echt een verrijking van onze woning.

Johannes Litjens
4 maanden geleden

Vorige week wijnrek geleverd door manager zelf .Topservice. Op tijd geleverd.Mooi afgewerkt. Geen enkel minpuntje šŸ¤—

Ria van Lindseys Visspeciaalzaak
6 maanden geleden

Vandaag het ronde 2x12 wijnrek ontvangen. Het is met een koerier bezorgd, dit zegt wel wat over de aandacht die eraan besteed wordt. En Wow wat een mooi, strak gelast en mooi in de lak staand wijnrek, een echte eyecatcher šŸ¤©

Ruud de Graaff
10 maanden geleden

Van de week ons wijnrek voor 24 flessen opgehaald. Ziet erg prachtig uit. Stijlvol! Hangt inmiddels. Erg blij mee! Prima service. Aanrader!

Michel Nijhuis
11 maanden geleden

Onlangs 2 wijnrekken op maat laten maken en mijn complimenten voor de service! Beide wijnrekken zijn perfect. Precies zoals wij het in ons hoofd hadden. Ook erg meegaand en zelfs persoonlijk bezorgd aan huis. Zodat het snel en netjes geleverd werd. Ruim uur rijden. Ik beveel Kevin zeker aan!

Katja Boulogne
een jaar geleden

Al een poos geleden een stalen wijnrek op maat laten maken. Super mooi geworden en wat een service. Er was een kleine vertraging ontstaan en uiteindelijk is het wijnrek in het weekend door Kevin bezorgd. Top service!

Olivier
een jaar geleden

Gevonden via Pinterest, erg professionele communicatie en opvolging door Kevin. Zeer flexibel betreft maatwerk. Mooi afgewerkt product, zeer tevreden! Zeker dat ik zijn diensten zal aanbevelen. (antwerpen)

Jose van de sande
een jaar geleden

Wij hebben 2 wijnrekken gekocht voor in onze gang en zijn er erg blij mee! Mooi product en makkelijk te plaatsen.

Jetty Aerts
een jaar geleden

Erg tevreden over het stalen wijnrek.
Tegen de wand bevestigd, wat erg simpel was.
Het ziet er pracntig uit!

Ruigrok
een jaar geleden

Wij hebben een wijnrek op maat laten maken. Een smallere versie (1 fles per rij) met een iets kleinere afstand tussen de flessen, zodat er in totaal 12 flessen in het rek passen. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Vrijwel geen lasnaden te zien, mooie coating en het wijnrek werd heel snel netjes geleverd. Een sieraad aan onze wand.

Jan en Ans Dieltjens
een jaar geleden

Supermooie wijnhouders ! TOP!

Alain Pots
een jaar geleden

Top eyecatcher, iedereen die binnenkomt vindt dit een pronkstuk en zeer mooi afgewerkt

Wout
een jaar geleden

Onlangs een wijnrek besteld vierkant design, snel geleverd en helemaal zoals verwacht. Heel mooi resultaat en goede service.