Reviews


Reviews van Webwinkelkeur.nl

Hieronder vindt u hoe anderen 'Stalenwijnrekken' hebben ervaren. 

Wilt u uw eigen ervaring delen? Graag! Bent u tevreden over uw wijnrek? Ziet u ruimte voor verbetering? Laat het ons weten! Het is altijd leuk om te lezen wat de klantervaring is. Daarnaast biedt het anderen de gelegenheid om een eerlijk oordeel te horen over de wijnrekken. Bent u niet tevreden? Dan willen wij u vragen direct contact op te nemen. Kwaliteit staat bij ons voorop en zoeken graag naar een passende oplossing. 

 

Trustmark webshop

Reviews voor maatwerk

Reactie plaatsen

Reacties

Ernst De Lange
4 maanden geleden

Wij zijn heel erg blij met ons wijnrek in de wijnkamer die op advies van Kevin helemaal op maat is gemaakt en door zeer professioneel advies zijn we erg tevreden met het eindresultaat door de kennis en ervaring weet Kevin je het juiste product te leveren ! Bedankt we genieten er nog elke dag optimaal van !!!

Leroy Kerrebijn
5 maanden geleden

Wijnrek op maat laten maken. Super goede en snelle service. Maar bovenal een super mooi wijnrek.

Joep Eijkens
een jaar geleden

Prachtig wijnrek besteld en ontvangen. Wilde het graag ophangen in een nis. Zijn ze thuis komen opmeten en daarna gratis beugels ontvangen. Wanneer maak je dat nog mee?! Top service dus!

Chantal Kamphuis
een jaar geleden

Super service! Alles kan op maat gemaakt worden en men doet echt zijn best om snel te leveren. Fijne communicatie en komen afspraken na. Hele fijne partij. En het wijnrek is geweldig! Ik zou er zeker nog een keer bestellen of aanbevelen.
Dankjewel Kevin!

Wilbers
een jaar geleden

We zijn superblij met onze wijnrek! We hebben voor vierkant gekozen. Deze is strak afgewerkt, mooie kwaliteit. Handleiding voor het ophangen zat erbij en het was zo gepiept. We zijn steeds op de hoogte gehouden en de rek is ook snel geleverd. Gewoon top!! Thanks Kevin.

Jan Visser
een jaar geleden

Zeer tevreden. Exact op maat en geweldige kwaliteit.

Hans
een jaar geleden

Wij zijn erg te spreken over de kwaliteit en service die stalenwijnrekken.nl bied. Ze zijn bereid om met je mee te denken en leveren hoge kwaliteit wijnrekken. Je krijgt er een mooi kunstwerk mee in je huis.

Petra Jungeblut
een jaar geleden

Heel prachtig!! Vriendelijk contact. Levering na duitsland mogelijk - ik ben zeer gelukkig. Dank u wel Kevin!

Frédéric & Cindy
een jaar geleden

Zeer vlot en aangenaam contact. Het zwart stalen wijnrek is van goede kwaliteit en zeer mooi afgewerkt. Een echte eyecatcher. Zeer makkelijk om te bevestigen tegen de muur. We zijn er super content mee!

Lucas
een jaar geleden

Heel mooi wijnrek op maat geleverd! Staat echt prachtig en is een kwalitatief, mooi afgewerkt, product. Hele goede service ook; denkt goed mee in oplossingen!