• Voorraadproducten 3-5 werkdagen in huis
  • Niet goed, geld terug
  • Maatwerk
  • Matzwarte poedercoating
  • Hoogwaardige afwerking

Blog


Wijnen (gekoeld) bewaren

Wijn is een heerlijke drank die bij veel mensen populair is. Een gekoelde witte wijn op een warme zomerdag of een gekoelde rode wijn bij een smaakvol diner kan een geweldige ervaring zijn. Maar als het gaat om het bewaren van gekoelde wijnen, zijn er enkele belangrijke overwegingen om te rekening mee te houden. In deze blog vertellen we je graag hoe je je wijnen het best kunt opslaan. 

Lees meer »

Een wandplank voor elke ruimte

Wanddecoratie is niet meer weg te denken. Een kale muur oogt al snel saai, maar je vindt niet altijd een geschikte oplossing. Het is vaak lastig om een muur echt goed te stijlen. Een wandplank biedt dé uitkomst! Graag vertellen we je meer over de wandplanken van Stalenwijnrekken.nl. Lees gauw verder!

Lees meer »

Waarom wijn liggend bewaren?

Bij Stalenwijnrekken weten niet alleen alles over staal, maar ook over wijn. Bij Button Design hebben wij gekozen voor een ontwerp waarbij je de wijnflessen liggend bewaard worden. Waarom? Wijnen zijn namelijk zo gemaakt om lang bewaard te blijven. Ze hebben meerdere jaren nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen. De kurk zal ook op deze manier niet uitdrogen, waardoor wordt voorkomen dat er teveel zuurstof bij de wijn komt. Voor de echte wijnliefhebber zullen de meeste wijnen niet lang bewaard blijven, maar toch slaan wij de wijnen op de beste manier op.

Lees meer »

Wijnrek als roomdivider

Een stalen wijnrek als roomdivider is iets speciaals, omdat het gaat om maatwerk. Wanneer je bij ons een roomdivider bestelt, wordt dit altijd speciaal voor jou op maat gemaakt. Hierdoor is ook vrijwel alles mogelijk. Een roomdivider als wijnrek is zowel functioneel als een eyecatcher voor uw woning.Aangezien het om een maatwerk product gaat, is het van belang de exacte hoogte van de vloer tot het plafond te meten. Met deze maten kunnen wij vervolgens voor je aan de slag gaan. Naast de juiste maten is het ook belangrijk voor ons om een idee te hebben van de huidige situatie en overige wensen. Zijn er zaken waar wij rekening mee moeten houden? Dan mag je dit altijd benoemen. Wanneer u op zoekt bent naar meer ideeën, kunt u altijd contact met ons opnemen; wij denken graag met u mee over uw unieke stalen roomdivider. Via ons contactformulier ontvangen we graag de informatie. Tot ziens bij Button Design!

Lees meer »

Voor grote en kleine wijnliefhebbers

Heb jij thuis ook die ene muur, die je maar niet opgevuld krijgt? Fotolijsten maken het te druk, een plant ervoor is te weinig en de muur is te smal om er een leuke kast voor te zetten. Je denkt misschien dat je al aan alle mogelijkheden gedacht hebt, maar dat is niet zo! Lees je mee?

Lees meer »