• Voorraadproducten 3-5 werkdagen in huis
  • Niet goed, geld terug
  • Maatwerk
  • Matzwarte poedercoating
  • Hoogwaardige afwerking

Blog


Waarom wijn liggend bewaren?

Bij Stalenwijnrekken weten niet alleen alles over staal, maar ook over wijn. Bij Button Design hebben wij gekozen voor een ontwerp waarbij je de wijnflessen liggend bewaard worden. Waarom? Wijnen zijn namelijk zo gemaakt om lang bewaard te blijven. Ze hebben meerdere jaren nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen. De kurk zal ook op deze manier niet uitdrogen, waardoor wordt voorkomen dat er teveel zuurstof bij de wijn komt. Voor de echte wijnliefhebber zullen de meeste wijnen niet lang bewaard blijven, maar toch slaan wij de wijnen op de beste manier op. Naast het functionele, bieden onze wijnrekken ook een esthetische kant. Een zwart stalen wijnrek is een ware eyecatcher in uw woning; een echte aanwinst. Het zwarte staal is een mooi contrast op een witte of lichtgekleurde wand. Daarnaast kan het wijnrek juist een andere kleur krijgen, op bijvoorbeeld een donkere muur.De wijnen worden in onze wijnrekken, wijnhouders en wijnlatten liggend bewaard. Kijk voor ons gehele assortiment op: Wijnhouders / SHOP | Stalenwijnrekken

Lees meer »

Wijnrek als roomdivider

Een stalen wijnrek als roomdivider is iets speciaals, omdat het gaat om maatwerk. Wanneer je bij ons een roomdivider bestelt, wordt dit altijd speciaal voor jou op maat gemaakt. Hierdoor is ook vrijwel alles mogelijk. Een roomdivider als wijnrek is zowel functioneel als een eyecatcher voor uw woning.Aangezien het om een maatwerk product gaat, is het van belang de exacte hoogte van de vloer tot het plafond te meten. Met deze maten kunnen wij vervolgens voor je aan de slag gaan. Naast de juiste maten is het ook belangrijk voor ons om een idee te hebben van de huidige situatie en overige wensen. Zijn er zaken waar wij rekening mee moeten houden? Dan mag je dit altijd benoemen. Wanneer u op zoekt bent naar meer idee├źn, kunt u altijd contact met ons opnemen; wij denken graag met u mee over uw unieke stalen roomdivider. Via ons contactformulier ontvangen we graag de informatie. Tot ziens bij Button Design!

Lees meer »

Voor grote en kleine wijnliefhebbers

Heb jij thuis ook die ene muur, die je maar niet opgevuld krijgt? Fotolijsten maken het te druk, een plant ervoor is te weinig en de muur is te smal om er een leuke kast voor te zetten. Je denkt misschien dat je al aan alle mogelijkheden gedacht hebt, maar dat is niet zo! Lees je mee?

Lees meer »