Over ons


Wat leuk dat u een kijkje neemt op onze website. Button Design is in 2016 opgezet door Kevin Knoop. Na het afronden van een hbo-opleiding werktuigbouwkunde, was het tijd om de creativiteit tot uiting te brengen in mooie producten. Het begon met het maken van een wijnrek binnen een kleine kring, maar al snel werd het werk gewaardeerd. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot wat we nu zijn.

Het contact met de klant vinden wij belangrijk en daarom denken we graag in mogelijkheden. Wij denken dat met een divers en ruim aanbod aan wijnrekken, er voor iedereen wel iets tussen zit. De wijnrekken zijn handgemaakt en hebben een industriële maar strakke uitstraling vanwege de matzwarte poedercoating. Deze wordt op een duurzame manier aangebracht en opgeleverd. Naast de standaard aangeboden varianten is het ook mogelijk om een rek op maat te laten maken, als u toch net even wat anders wil; wij denken graag met u mee.

Naast particulier, is het ook mogelijk om zakelijk uw interieur te laten verzorgen door ons. Klik op de button 'business to business' voor meer informatie.

Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op via het contactformulier. Graag tot ziens!