Een wandplank voor elke ruimte

Gepubliceerd op 10 oktober 2022 om 10:10

Wanddecoratie is niet meer weg te denken. Een kale muur oogt al snel saai, maar je vindt niet altijd een geschikte oplossing. Het is vaak lastig om een muur echt goed te stijlen. Een wandplank biedt dé uitkomst! Graag vertellen we je meer over de wandplanken van Stalenwijnrekken.nl. Lees gauw verder!

 

De wandplank

Wanneer je twijfelt over hoe je wanddecoratie kan stylen, dan kan een degelijke wandplank een zeer strak resultaat geven! Je kunt hier namelijk van alles op zetten: fotolijsten, plantjes, geurstokjes en zelfs wijnglazen zijn geschikt. Zo lang de decoratie maar het juiste formaat heeft, kun je het zo gek niet bedenken en je maakt je plank helemaal eigen. Doordat de plank talloze mogelijkheden biedt, kan je het ook in iedere ruimte van je huis aan de wand hangen. Ook is de wandplank er in verschillende afmetingen te krijgen. Dus je hoeft je geen zorgen te maken of er een geschikte maat is voor jouw ruimte!

 

De wandplanken zijn voorzien van een zwarte poedercoat look. Daarbij zijn de planken van staal, waardoor ze makkelijk af te nemen zijn met een doek. Hierdoor passen ze perfect in elk interieur. Hierboven zie je de wandplank van 60 cm.

 

In iedere ruimte

Door de verschillende afmetingen en vele mogelijkheden zijn ze dus geschikt voor iedere ruimte. Stalenwijnrekken.nl ken je misschien al van hun ruime assortiment aan wijnrekken, maar ook deze wandplanken zijn goed te gebruiken voor wijnflessen, glazen en (wijn)accessoires! De wandplank hieronder is 90 cm.

Hoe leuk staat dit?! De keuken is hiermee bijvoorbeeld mooi afgestyled. Misschien heb jij wel een aparte eetkamer of eethoek in jouw woonkamer. Show that wine!

 

Een eyecatcher in de babykamer

Misschien verwacht jij binnenkort wel een kleintje of ben je net ouder geworden. Dan is het wandrekje ook zeker een aanrader voor in de babykamer. Maak er een echte eyecatcher van door er opvallende items op te stylen, of de mooiste kleertjes aan op te hangen. Ook is dit een mooie plek om de geboortekaart ingelijst op te showen. De wandplank in de babykamer hieronder is 75 cm.

Wanneer je nog op zoek bent naar een origineel cadeau om te geven als kraamcadeau of tijdens een babyshower, kunnen we je een wandplank ook zeker adviseren!

 

Een kleintje voor op het toilet!

Zoals je vast al in de gaten hebt: je kunt eindeloos stylen met de wandplanken. Zo kun je er zelfs een ophangen in het toilet. Op deze manier maak je er een gezellig hoekje van. Ideaal voor geurstokjes of een kaarsje. ;-)
Je kunt er dus voor kiezen om voor één wandplank te gaan, maar verschillende afmetingen met elkaar combineren geeft een leuk speels effect. Het wandrek hieronder is 45 cm.

Weet jij al voor welke wandplank je zou gaan? Wacht niet langer en neem een kijkje op Stalenwijnrekken.nl! Hier vind je al wandplanken inclusief de bijbehorende prijzen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.