Wijnrek aan de muur

Gepubliceerd op 16 mei 2023 om 12:34

Iedereen kent het wel: je hebt een stukje ruimte in je huis waar je net niks mee kunt.
Je hebt geen idee hoe je de ruimte mooi kunt opvullen.
Een wandkast oogt rommelig, planten staan er al genoeg. 
Heb je weleens gedacht over een wijnrek?
Met een flessenrek zorg je ervoor dat je mooiste flessen wijn op een perfecte manier worden gepresenteerd. Opgeruimd staat netjes.

In deze blog vertellen we je graag meer over onze wijnrekken die je aan de muur bevestigd. 

Een industrieel stalen wijnrek

Een industrieel wijnrek kleedt je lege muur op een fantastische manier aan. Door de zwarte poedercoating krijgt het flessenrek een stoere uitstraling. De lassen worden bij Stalenwijnrekken weggeslepen, waardoor het een strakke look heeft. 
In diverse maten worden de wijnrekken aangeboden op onze website. Er is dus voor iedereen een wijnrek te koop.

Wijnrek 24 flessen

Met het wijnrek 2x12 rond design kun je 24 flessen kwijt. Deze is zeer geschikt voor het opbergen van mooie wijnflessen op een lange, smalle muur. Het wijnrek wordt geleverd met de juiste bevestiging voor aan de muur. Dit wijnrek is een hangend wijnrek. Wij vergelijken dit wijnrek doorgaans met een schilderij.  

Wijnrek 12 flessen

Ook bieden wij het wijnrek 3x4 rond design. Hierin kun je 12 flessen kwijt. Deze is geschikt voor een wat bredere muur, vaak boven de eettafel of de muur in de keuken. Met een zwarte keuken is dit een erg mooie combinatie. 
In het wijnrek 1x12 rond design kunt u ook 12 flessen kwijt. Deze is lang en smal en dus geschikt voor dat soort muren. 
Met het wijnrek 2x6 rond design kunt ook weer een andere kant op. Deze is wat kleiner en breder. Hierin kunt u 12 flessen kwijt. 

Wijnrek staal

Met een wijnrek van staal kleed je werkelijk elke ruimte aan. Je bergt je wijnen op een mooie manier op. Bij Stalenwijnrekken zijn alle opties met betrekking tot een wijnrek aan de muur mogelijk. Een zwart stalen wijnrek, koop je bij Stalenwijnrekken.

 

Bekijk je opties hier:
Wijnrek staal

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.