Voor grote en kleine wijnliefhebbers

Gepubliceerd op 17 juni 2022 om 14:35

Heb jij thuis ook die ene muur, die je maar niet opgevuld krijgt? Fotolijsten maken het te druk, een plant ervoor is te weinig en de muur is te smal om er een leuke kast voor te zetten. Je denkt misschien dat je al aan alle mogelijkheden gedacht hebt, maar dat is niet zo! Lees je mee?


Aan de muur

Vooral in het weekend is het heerlijk: een bank-hang-avondje. Quality-time samen met je partner, familie of vrienden. Of gewoon even lekker wat tijd voor jezelf om te ontspannen. Tijdens zo’n relaxte avond is het heerlijk om er een lekker wijntje bij te pakken. De flessen wijn staan achter in de kast of misschien wel in de kelder. Maar wist je dat je deze flessen op een veel praktischere (en mooiere!) plek kunt neerleggen? Of nog beter gezegd: hangen! Heb je wel eens gehoord van Stalenwijnrekken.nl? Stalenwijnrekken maakt wijnrekken die je super gemakkelijk op kan hangen aan de muur in jouw keuken of woonkamer. En…sommige flessen hebben niet alleen een lekkere inhoud, maar zien er ook mooi uit! Dan is het toch leuk om deze te showen?

 

Stoer en chique

De wijnrekken zijn gemaakt van staal en zijn afgewerkt met een mat zwarte poedercoating. Dit zorgt voor een gave industriële vibe. Ondanks deze uitstraling, staan ze toch mooi in bijna iedere interieurstijl. Naast dat de rekken een stoere uitstraling hebben, zijn de rekken namelijk ook erg modern en chique. Zo komen de wijnrekken tot hun recht in zowel een landelijk- als industrieel interieur!

Verschillende opties

Er zijn verschillende soorten rekken die worden aangeboden. Heb je bijvoorbeeld een smalle muur, maar wel een hoog plafond? Dan zijn de losse rechte wijnhouders perfect voor jou! Zo kun je meerdere wijnhouders onder elkaar hangen en vul je de smalle muur mooi op. Naast elkaar of schuin boven/onder elkaar is ook erg leuk! ;-)

Natuurlijk kan het ook zijn dat je juist een bredere muur hebt. Dan kun je eens een kijkje nemen naar deze dubbele wijnhouders. Deze zijn wat breder, waardoor het staal nog meer naar voren komt!

Houd je van simpel en clean, maar wil je het allemaal net wat speelser? Dan zijn de schuine linkse wijnhouders wellicht iets voor jou! Deze houders geven net dat extraatje aan jouw interieur. Het is chique, maar simpel! 

 

Meer dan wijnrekken

Alle wijnrekken worden door Stalenwijnrekken in eigen beheer ontworpen en gemaakt in hun atelier in Sprang-Capelle. Hier mag je ook altijd langsgaan om te kijken. Te leuk! Bij Stalenwijnrekken vind je ook andere producten. Denk bijvoorbeeld aan: wijnkasten, keukenkoven, stalen deuren en maatwerk. Ga jij een keer langs? ;-)

 

Weet je al hoe jij de muur op gaat vullen? Met Stalenwijnrekken.nl heb je dat zo gefixt! Vergeet niet een kijkje op de site te nemen, of om langs te gaan bij het atelier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.