Wijnrek als roomdivider

Gepubliceerd op 19 augustus 2022 om 11:26

Wijnrek als roomdivider

Een stalen wijnrek als roomdivider is iets speciaals, omdat het gaat om maatwerk. Wanneer je bij ons een roomdivider bestelt, wordt dit altijd speciaal voor jou op maat gemaakt. Hierdoor is ook vrijwel alles mogelijk. Een roomdivider als wijnrek is zowel functioneel als een eyecatcher voor uw woning.
Aangezien het om een maatwerk product gaat, is het van belang de exacte hoogte van de vloer tot het plafond te meten. Met deze maten kunnen wij vervolgens voor je aan de slag gaan. Naast de juiste maten is het ook belangrijk voor ons om een idee te hebben van de huidige situatie en overige wensen. Zijn er zaken waar wij rekening mee moeten houden? Dan mag je dit altijd benoemen.
Wanneer u op zoekt bent naar meer ideeën, kunt u altijd contact met ons opnemen; wij denken graag met u mee over uw unieke stalen roomdivider.
Via ons contactformulier ontvangen we graag de informatie. Tot ziens bij Button Design!

 

Roomdivider voor uw woning

Met een roomdivider van Button Design kunt u vele kanten op. Bij Button Design denken we echt mee met de klant; wat is de huidige situatie en wat willen we met de roomdivider bereiken. Wij zijn gericht op het ontwerpen en realiseren van alles met betrekking tot wijnopslag. Een roomdivider kan dus prima fungeren als wijnrek, maar een stalen scheidingswand met glas behoort ook zeker tot de opties. Het zwart gepoedercoat staal geeft een industriële maar zeer strakke uitstraling. De scheidingswand kan meerdere functies hebben; een stukje elegantie of het creëren van een aparte ruimte. Hierdoor is het perfect voor meerdere ruimten in uw woning. Een kamerscherm kan daarnaast zorgen voor meer privacy. Dit privacyscherm kan zowel door ons als in eigen beheer worden gemonteerd. Wilt u meer info of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via dit contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.